Temaer

VI HAR FOKUS PÅ EN RÆKKE TEMAER, DER HAR STOR INDFLYDELSE PÅ EN POSITIV UDVIKLING HOS MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER


Den rigtige strategi

Kundernes behov ændre sig og innovation sætter dagordenen

 

 

 

 

 

At udarbejde en strategi kan være en møjsommelig proces, der trækker mange ressourcer ud af den daglige drift. Slutresultatet kan enddog være en plan, der udelukkende ligger på bordet, og ikke bliver implementeret ordentlig samt vedligeholdt. Løsningen er vores B | I | G strategimodel.

Bestyrelsens rolle

Bestyrelsen skal være langt mere "hands-on" i MMV-segmentet


Der er stor forskel på bestyrelsesarbejde i de store virksomheder og små- og mellemstore virksomheder. Derfor er det vigtigt at anvende et tilpasset Corporate Governance system og definere samspilskompasset med direktionen. Et vigtigt værktøj er etablering af et MMV tilpasset årshjul.

Organisation & Ledelse

Den hierakiske organisationsmodel virker ikke længere


Et spørgsmål alle CEO's bør stiller sig selv er: "Hvordan kan vi rekruttere, implementere og udvikle talenter, så vi leverer større værdi til kunderne - og gør det bedre end konkurrenterne?" Svaret er - ved at være lige så fokuseret på talent som på strategi og finans.

KIRSTEIN CONSULTINGVores mission er at være katalysator for vækst hos vores kunder.Vi er et team med fokus på strategi-udvikling for mindre og mellemstore virksomheder. Vi hjælper også med implementering og forankring.

Senest nyt


 

       1. juli 2018

Mikael Elkan er tilknyttet som ny rådgiver indenfor ledelsesudvikling og traditionelle HR-orienterede opgaver.

 

Lor 1. juni 2018

Charlotte Bortolozzo er tilknyttet som rådgiver med speciale indenfor IT strategi og digital transformation.

KontaktinformationerEgegårdsvej 20 B, 2800 Kongens Lyngby


Email: info@kirsteinconsulting.dk


Telefon: 40 52 80 90

Copyright @ Alle Rettigheder Forbeholdes