Botved

A/S A. P. Botved#Salg

VI bliver flere mennesker i Danmark, vi lever længere og vi ønsker en god livskvalitet - også selvom vi er bevægelseshæmmet.


A/S A. P. Botved sælger maskiner og udstyr til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kørestol, på toilettet osv.


Salg af hjælpemiddelprodukter er bygget op omkring rådgivning og stor faglighed omkring brugen af hjælpemidlerne. Derfor anvender Botved fysioterapeuter i deres salgsteam. Men fysioterapeuter er ikke salgsuddannet, og derfor det vigtigt at give dem de rette værktøjer, kompetencer og struktur, der sikrer, at de først og fremmest yder en professionel rådgivning men også har styr på at afkode kundens behov og møde disse behov på en behagelig men fokuseret måde, der giver kunden tryghed - og den bedste løsning.


Vi hjælper Botved med at uddanne deres fysioterapeuter til gode salgskonsulenter ved bl.a. at træne dem i brugen af et CRM (Customer Relationship Management) system, foretage markeds- og kundesegmentering, opbygge en pipeline samt en planlægge salgsindsatserne.


Denne hjemmeside anvender cookies. Ved at fortsætte med at anvende denne hjemmeside, accepterer du brugen af cookies.

Læs mere
Godkend