Om os

Charlotte Kirstein Bortolozzo

Projekt- og Programleder | PMO | Management konsulent | CIO og CCO

Med min dybe erfaring indenfor såvel ledelse som IT fungerer jeg som Projekt- og Programleder, Interim manager på både direktions- og team niveau samt som Managment konsulent og Bestyrelsesmedlem.


Jeg har de sidste 10 år haft direktionsstillinger med personale- og P&L ansvar. Jeg har gennemført organisatoriske forandringer, optimeret processer og IT porteføljer, sikret stabil drift og udfyldt rollen som kundeansvarlig samtidig med at jeg har været projekt- og programleder på strategiske projekter. 


Med udgangspunkt i forretningen og målet om sammen at levere løsninger af høj kvalitet indenfor aftalt tid og pris, ser jeg frem til nye spændende opgaver, hvor jeg er med til at gøre en værdiskabende forskel for såvel virksomheder som deres medarbejdere og kunder. 

LARS KIRSTEIN

ANDERSEN

Bestyrelsesformand / -medlem

Strategisk forretningsudvikling har altid været min primære interesse igennem min karriere.


En organisation - privat eller offentlig - befinder sig i et økosystem, hvor en værdikæde udvikles og vedligeholdes.

Dette kræver en stadig stigende agilitet og et stadigt med kompleks og global perspektiv. Men det giver også mange nye muligheder, som kan skabe en løbende tilgang af midlertidige konkurrencemæssige fordele - i alle brancher.


Min karriere inkluderer roller som CEO, CSO, EVP, Business Director, Bestyrelsesformand og Vejleder for Executive MBA studerende.